Сукачівське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 12

12 жовня в Сукачівському НВО відбулася спортивно-розважальна гра «Козацький гарт» присвячена Дню захисника України. У ній брали участь учні 5 та 6 класів. Кожна команда складалася із 6 чоловік:2 дівчат та 4 хлопців. Вони заздалегідь готувалися до цього заходу: придумували назву, девіз, вчили козацькі пісні та прислів’я про козаків.                        

І так, у визначений час на святково прибраному острові Хортиця зібралися учні 5,6 та початкових класів. Ведучими свята були учні 9 класу Салівон Микола та Булах Олександр. Журі для оцінки конкурсів – учні 11 класу Старченко Марія, Михайленко Сергій, педагог-організатор Безнощенко Л.О. та вчитель фізкультури Романенко Л.П..

Почалася гра із представлення команд. Одна називалася «Вільна Україна», інша – «Козацькі звитяги». Другий конкурс називався ... Читати далі »

Просмотров: 384 | Добавил: tata | Дата: 12.10.2016 | Комментарии (0)

29 вересня у НВО відбувся святковий концерт, на якому діти вітали своїх наставників з їх професійним святом.

Учні кожного класу готували вітання у вигляді віршів, пісень, танців, жартівливих сценок. Також кожен вчитель був відмічений у одній із жартівливих номінацій і нагороджений золотою медаллю. І звучало це так:

директор НВО Коноваленко Надія Федорівна за перемогу у номінації «Мені зверху видно всіх» 

«Золотою медаллю нагороджується заступник директора з навчально – виховної роботи Мельниченко Світлана  Василівна за перемогу у номінації «Ніяких свят – тільки уроки» та заступник директора з виховної роботи Безнощенко Ліліана Олександрівна за перемогу у номінації « Ніяких уроків – тільки свята» 

Золотою медаллю нагороджуються учителі Ничипорчук Марина Віталіївна, Волочай Світлана Вячеславівна, Коноваленко С ... Читати далі »

Просмотров: 440 | Добавил: tata | Дата: 12.10.2016 | Комментарии (0)

З 26.09 по 01.10 у НВО проходив тиждень фізкультури і спорту. Всі класні керівники провели по своїх класах бесіди на тему «Олімпійський рух в Україні». Вчителем образотворчого мистецтва був проведений конкурс малюнків «Олімпійська емблема» . З найкращих була сформована виставка , а переможців нагороджено грамотами.

Також проводилися чемпіонати по футболу серед учнів 4-6 класів та волейболу серед учнів 7-9 класів. Класи-переможці отримали спортивні грамоти.

Просмотров: 401 | Добавил: tata | Дата: 12.10.2016 | Комментарии (0)

23 вересня у нашому НВО відбулося щорічне свято квітів. Але відбулося воно в трохи незвичайній манері. Педагог-організатор заздалегідь продумала експозицію, яку будуть робити учні і по частинкам роздала кожному класу. Кожен клас отримав завдання заздалегідь заготовити потрібні квіти і придумати захист до своєї частинки.

Свято відбувалося на свіжому повітрі в парковій зоні НВО. Діти із задоволенням викладали квіти на траві, починаючи із самих маленьких, закінчуючи випускним класом. По закінченню всі стали біля своїх експозицій і спробували захистити їх чи то піснею, чи віршем, речівкою і т.д Всі дуже добре справилися із своїм завданням і були задоволені зробленим. Фото дивіться у розділі сайту «Фотографії».

Просмотров: 387 | Добавил: tata | Дата: 12.10.2016 | Комментарии (0)

9 вересня у Сукачівському НВО був проведений день позитиву, присвячений Міжнародному дню боротьби з суїцидом. Відповідальними за проведення були психолог НВО Лич Н.В. та педагог-організатор Безнощенко Л.О.

  Зранку всіх учнів, вчителів та батьків зустрічали діти з повчальними листівками в коридорах лунала весела музика. З проведених раніше конкурса малюнків та фотоконкурса була сформована виставкка на тему «У світі є чому радіти». Переможці цього конкурсу були нагороджені грамотами учнівської ради НВО.

Також напередодні класам було задано зробити біля свого класу інформаційні калейдоскопи «Веселка позитиву». Всі справилися на славу.

На  двох наступних перервах діти висловлювали «Дереву позитиву» свої думки на тему «За що я люблю своє життя».                  

Наступна перерва була зайнята флеш-мобом « ... Читати далі »

Просмотров: 411 | Добавил: tata | Дата: 12.10.2016 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz