Сукачівське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ 2013
13:51
ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ 2013
«ВЧИТЕЛЬ – НЕЗГАСИМА ЗОРЯ»
Зал прикрашений плакатами:
1. Без навчання не буде нічого, а навчання не буде без вас, дорогі вчителі
2. Є тільки одне благо – знання І тільки одне зло – невігластво. Сократ
3. Жалюгідний той учень, який не перевершує свого вчителя. Леонардо да Вінчі
4. Для народу після хліба найважливіше школа. Дантон
(Виступ учнів 4 класу)
1. Учитель – це наша совість, Взірець у житті єдиний Без нього життєва повість Не пишеться у дитини.
2. Немає свого він часу Життя його – тільки школа Учитель – це дружні класи Із радощем і болем.
3. Душевні ви , справедливі І цим нас завоювали До наших проблем чутливі, Хоч є в вас своїх немало.
4. Тож буде хай день безхмарним І ваше прекрасне свято Працюєте ви не марно, І можете святкувати.
5. А ми, вихованці ваші, Щоб усмішка в вас не згасла, Учитися будем краще, Без двійок – таке в нас гасло.
(Звучить пісня «Вчителеві» - 4 кл.)

Вед. 1 Доброго дня вам, шановні вчителі! У першу неділю жовтня, у вас професійне свято Сюди ми прийшли сьогодні, сердечно Вас привітати. Учитель – це наша совість, взірець у житті єдиний Без нього життєва повість, не пишеться у людини.
Вед.2 Немає свого він часу, життя його – тільки школа Учитель – це дружні класи, із радощами і болем. Від перших навчальних кроків, до випуску і атестатів, Одинадцять довгих років, для нас ви – як мами і тата.
Вед 3. Тож для вас, наші дорогі привітання найменших учнів нашого НВО
(Виступ дитячого садка)

Вед.1 Із року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях. Його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого ми будемо пам’ятати все життя. Для вас звучить наступний номер нашої святкової програми.
Вед 2. У виконанні учнів 6 класу послухайте пісню «Дякую тобі, рідна школо»)
(Звучить пісня)
Вед.3Доля вносить свої зміни в людське життя, і сьогодні не змогли прийти на свято ті вчителі, які відійшли у вічність. Пропоную пам'ять про вчителів нашої школи, які перешли межу життя, вшанувати хвилиною мовчання
(Пісня «Гори,гори моя свіча», Павленко Вікторія)

Вед.1 Сьогодні ваше свято, а тому ми вшановуємо всіх тих, кого любимо і поважаємо. Хто вражає нас своїм обсягом знань.
Вед.2 Кого ми часом ображаємо. Хто беззахисний перед невихованістю, неосвідченістю, агресивністю? Хто допомагає нам у нам вижити у цьому такому жорстокому світі.
Вед.3Так, це ви, дорогий наш психолог Наталіє Василівно. Тож сміймося сьогодні разом із нашими учнями.
(Гумористичні виступи 5, кл.)

Вед.2. Слово для привітання учнівського колективу надається директору нашого навчально-виховного обєднання Коноваленко Н.Ф. (Виступ)
Вед.1 Для вас, Надія Федорівно ,наступний номер художньої самодіяльності. Танець у виконанні учнів 9 класу під красномовною назвою «Радуйся»
(Танець)

Вед 3.В нашій дружній родині Що школою зветься Є присутніми гості Бо так здавна ведеться
Вед.1.Ми їх бачити раді На нашому святі, Бо на теплі слова Наші гості багаті Зі святом вас прийшов привітати сільський голова П.І.Коноваленко Вам слово, Петро Іванович! (Виступ)
Вед.2. Дякуємо Петро Іванович за такі чудові слова. Живіть довго , багато і щасливо. Для вас наступний номер нашої святкової програми.Сценка у виконанні учнів 11 класу «Червона шапочка»
(Виступ 11кл.)
Вед.1Наступне вітання нашому заучу Мельниченко Світлані Василівні Щасливий директор, коли в нашій школі Розумний і добрий його замісник
Вед.2 Отож ми сьогодні окремо вітаєм Ту, в кого турбот, крім уроків, гора! Спасибі вам треба сьогодні сказати, Вклонитись низенько, прийшла вже пора
Вед.3 Вас вітає учениця 9 класу Павленко Вікторія із піснею «Калинонька» (Виступ)
Вед.1 Професія – вихователь дитячого садка – дуже важлива і потрібна. Адже до вас линуть ті маленькі, гарячі сердечка, які потребують постійної уваги і теплоти.
Вед.2 Тож у цей день ми хочемо привітати наших вихователів Світлану Іванівну, Демченко Світлану Василівну, Осіпчук Світлану Василівну, та Оксану Петрівну з професійним святом. Для вас звучить пісня «Вчителі» у виконанні учнів 5 класу (Виступ)
Вед 1 . А ми продовжуємо наші побажання. Наступне вітання вчителям початкових класів Марині Віталіївні, Катерині Василівні, Тетяні Миколаївні, Світлані Петрівні,Галині Миколаївні
Вед.2 Бажаєм вам, щоб дітвора щороку в школу прибувала, Щоб із дитячого садка таблицю множення вже знали Завжди щоб добре без проблем ішов процес педагогічний Щоб не жаліли ви за тим, що в вас турбот багато вічно Вед.3 І звичайно для вас цей чудовий танець у виконанні учнів 8 класу. (Виступ)
Вед.3 Старшим другом, другою мамою – так називають у школі класних керівників та класоводів. Багато любові та ласки, теплоти дарують вони своїм вихованцям.
Вед.2 І коли діти покидають стіни рідної школи, то завжди в першу чергу вони згадують їх – своїх других мам. Тож вітаємо вас зі святом вчителя і для вас звучить пісня «Школьная пора» у виконанні Щербак Руслани. (Виступ)
Вед.1. Наступне музичне вітання ми присвячуємо нашим чарівникам, вчителям-предметникам, які відкривають для вас незвідані світи.
Вед.2 Зокрема Катерині Василівні, Людмилі Володимирівні, Андрію Миколайовичу,Валентині Іванівні,Тетяні Миколаївні,Ніні Іванівні, Надії Василівні,
Вед.3 Анатолію Івановичу, Людмилі Петрівні, Ользі Григорівні, Кушнір Ніні Іванівні, Віталію Вікторовичу,Вадиму Миколайовичу.До вашої уваги танець у виконанні учнів 11 класу.(конкурс) (Виступ) Вед.2 Співпраця вчителя ,бібліотекаря,медичного та технічного персоналу дає можливість учням почуватися в школі затишно і комфортно. Саме завдяки такій співпраці діти сприймають школу як другу домівку. Тож вітаємо васТетяна Іванівна, Іван Васильович, Наталія Анатоліївна, Валентина Петрівна, Валентина Євдокимівна, Наталія Іванівна із святом працівників освіти і даруємо танецьу виконанні учениць 6 класу. (Виступ)
Вед.1 Учителю – прекрасне слово! Багато хочеться сказать. Але про те я поведу тут мову, Що вчителів потрібно шанувать.
Вед. 2 Повинні бути вдячні ми довіку, За їхню віру, ласку і тепло, За те,що розуміли нас, любили, За допомогу, чуйність і добро.
Вед.3 За ті знання, які ви нам давали, За те, що часто, як і ми були дітьми, Любити землю й матір нас навчали, Щоб ми росли хорошими людьми.
Вед.1 Тепер вже останнє слово моє Бо в мене бажання для вас головне. Хай красною буде учительська доля, Щоб добре всім вам працювалося в школі
Вед.2 Рятує хай ангел-спаситель всіх вас, Щасливі й здорові були щоб весь час. Хай мрія прекрасна веде вас в життя, Щоб ладилось все і велось до пуття.
Вед.3 Живе хай надія у ваших серцях, Натхнення і творчість дає без кінця, Не зникне хай віра в казки й чудеса, Хай будуть із вами Любов і Краса
Вед.1 І на закінчення нашого свята звучить пісня «Квітка-душа» у виконанні Павленко Вікторії.
Вед.2 Ми всі приєднуємося до слів, які прозвучать в цій пісні. Всього вам найкращого.
Разом: Зі святом вас!!!
Переглядів: 669 | Додав: tata | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz