Сукачівське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 12 » День учителя 2016
11:09
День учителя 2016

29 вересня у НВО відбувся святковий концерт, на якому діти вітали своїх наставників з їх професійним святом.

Учні кожного класу готували вітання у вигляді віршів, пісень, танців, жартівливих сценок. Також кожен вчитель був відмічений у одній із жартівливих номінацій і нагороджений золотою медаллю. І звучало це так:

директор НВО Коноваленко Надія Федорівна за перемогу у номінації «Мені зверху видно всіх» 

«Золотою медаллю нагороджується заступник директора з навчально – виховної роботи Мельниченко Світлана  Василівна за перемогу у номінації «Ніяких свят – тільки уроки» та заступник директора з виховної роботи Безнощенко Ліліана Олександрівна за перемогу у номінації « Ніяких уроків – тільки свята» 

Золотою медаллю нагороджуються учителі Ничипорчук Марина Віталіївна, Волочай Світлана Вячеславівна, Коноваленко Світлана Петрівна, Шеренок Світлана Василівна за перемогу у номінації «Чарівник дитячих душ» та Котусенко Людмила Володимирівна, Ничипорчук Марина Віталіївна, Коноваленко Катерина Василівна та Коноваленко Петро Іванович за перемогу у номінації «Моя прекрасна няня» 

 Золотою медаллю нагороджуються вихователі Осіпчук Світлана Василівна, Демченко Світлана Василівна та Ющенко Анна Олександрівна за перемогу у номінації «Чарівник дитячих душ» та Осніцька Світлана Іванівна та Салівон Марія Миколаївна за перемогу у номінації «Моя прекрасна няня» 

Коноваленко Надія Федорівна, Коноваленко Катерина Василівна, Котусенко Людмила Володимирівна та Коноваленко Петро Іванович ми вітаємо вас з вашим професійним святом та вручаємо золоті медалі за перемогу у номінації « З українською в серці» 

Переможцями у номінації «Магістр Міжнародних відносин» оголошуються Ступак Ольга Григорівна ,Чупова Анастасія Віталіївна та Ющенко Анна Олександрівна.

Переможцем у номінації « Шаман протонів і нейтронів» стає учитель фізики Горбаченко Анатолій Іванович і нагороджується золотою медаллю .

Надія Василівна та Ніна Іванівна нагороджуються золотими медалями за перемогу у номінації « Все любить рахунок»

 

 Переможцем у номінації «Давайте жити дружно»  оголошується  психолог школи Лич Наталія Василівна. А у номінації «Детектив школи або Слідство ведуть знавці» перемогу отримує знову ж соціальний педагог школи Лич Наталія Василівна .

Віталій Вікторович та Світлана Василівна прийміть наші щирі вітання за перемогу у номінації «Галопом по минулому» .

Переможцем у номінації «Море по коліна, гори по плече»  оголошується Дєдковська Валентина Іванівна.

Переможцем у номінації «Хімік майбутнього» оголошується Кучер Світлана

Золотою медаллю у номінації «Золоті руки школи» нагороджуються  Іван Васильович, Наталія Анатоліївна, Валентина Петрівна, Валентина Євдокимівна.  Медаллю у номінації «Медсестра від Бога» нагороджується Наталія Іванівна Романюк.

Переможцем у номінації «Все ж таки ви будете читати книги» оголошується  Чала Тетяна Іванівна.» Всім вчителям вручався перший номер газети учнівського самоврядування «Веселка позитиву», який був присвячений святу День учителя.

Всі залишилися задоволенні і отримали багато позитивних емоцій.

 

 

Переглядів: 440 | Додав: tata | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz