Сукачівське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Нормативно-правове забезпечення *** Лист Міністерства №1/9-429 від 28.08.2014 "Про організацію фотовиставок" Доручення Голови Київської обласної державної адміністрації "Про вдосконалення роботи з патріотичного виховання в навчальних закладах області" Наказ Департаменту освіти і науки КОДА від 13.12.2013 № 405 "Про вдосконалення роботи з патріотичного виховання в навчальних закладах області" Наказ МОН України, Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ від 21.10.2013 № 1453/716/997 "Про Програму патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в навчальних закладах України та План заходів Естафети Перемоги на 2013-2015 роки" Розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.03.2011 N 199-р "Про заходи з увічнення пам'яті про події Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та її учасників на 2011-2015 роки" Наказ Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, МОН України, Міністерства оборони України, Міністерства культури і туризму України ві ... Читати далі »
Просмотров: 462 | Добавил: tata | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

           19 вересня відбулося осіннє свято на тему «Мужнім героям АТО – слава. Україна – єдина». Свято відбулося в два етапи: І – 1-4 класи, ІІ – 5-11 кл. Багато чудових композицій було представлено на святі. Суддями було враховано зміст композицій, їх назва, естетичне оформлення та захист, який повинен був відповідати темі свята. 1 місце серед молодших школярів отримали учні 2 класу, 2 місце розділили учні 3 та 4 класів. При тому, кращими букетами були визнані композиція 3 класу «Я не стану на коліна перед окупантом» та 4 класу «Квітуча Україна». 1 місце серед молодших підлітків зайняли учні 7 класу, 2 місце розділили учні 6 і 5 класів. Кращими композиціями визнані «Алея героїв»-5 клас та «Наша країна –Україна, на весь світ одна єдина» - 7 клас. Серед старших підлітків 1 місце зайняли учні 10 класу, 2 – учні 8 ... Читати далі »

Просмотров: 822 | Добавил: tata | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

          Тиждень фізкультури і спорту Спорт в Україні знаходиться на найвищому рівні розвитку. Багато українських спортсменів стали чемпіонами світу та Європи в роізних дисциплінах. А звідки ж починають свій шлях всі видатні спортсмени, як не із шкільних уроків фізичної культури та позакласних заходів, присвячених дню фізкультури і спорту. Хочемо представити план заходів нашого НВО щодо цього свята: Олімпійський урок «Олімпійські резерви України» Конкурс малюнків «Мій улюблений вид спорту» Веселі старти Малі Олімпійські ігри «Коли спорт полюбиш – сильним, спритним будеш» Спартакіада по волейболу 07.09.14 Спартакіада по волейболу 08.09.14 Другий тиждень нашого навчання виявився насиченим та цікавим. Діти та педагоги отримали неабияке задоволення.

Просмотров: 572 | Добавил: tata | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

          10 вересня у нашому НВО проводився День позитиву, присвячений Міжнародному Дню боротьби з суїцидом. Програма дня була дуже насиченою та цікавою. Хочемо представити її вам: Зустріч учнів школи (вручення печива із позитивним пророкуванням) Вручення буклетів із інформацією вчителям Привітання учасників із днем позитиву та повідомлення плану роботи на кожну перерву Флеш-моб «Колекція теплих слів» (7-9 кл.) Конкурс газет «Посмішка у нашому житті» (7-11 кл.) Ланцюг дружби (1-7 кл.) Ланцюг дружби (продовження) Фотосесія «Поділись посмішкою» (1-11 кл.) Карооке «Посмішка» Конкурс малюнків «Позитив у житті» (1-4 кл.) 8.00-8.30 В кінці робочого дня всі були задоволені, заряджені позитивом на весь навчальний рік.

Просмотров: 380 | Добавил: tata | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Спокійним сонечком зігріті, Стоять ліси, в шовки сповиті. У перваків – букети квітів. Цей день сумний і веселковий, Сумуєш ти: «До стрічі, літо!», Але й радієш: «Здрастуй, школо!» В.Берестов. У перший день осені школи відкривають двері до мільйонів учнів. Це не просто день закінчення канікул, а справжнісіньке свято – День знань. Тож вітаємо із цим святом всіх педагогів, учнів, батьків нашого НВО. Бажаємо творчих успіхів, міцного здоров’я та мирного неба над головою. Адміністрація Сукачівського НВО
Просмотров: 422 | Добавил: tata | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

З першим весняним промінням сонця, ніжним проліском прилинула до наших випускників остання шкільна весна, а з нею радісне і сумне свято останнього дзвоника. Останній дзвоник. Скільки в нього спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, печалі. Які світлі почуття охоплюють душу! От і в Сукачівському НВО на честь випускників 2014 року і закінчення школярами ще одного навчального року зібралися на останню шкільну лінійку учні, вчителі, батьки, гості. Востаннє продзвенів дзвінок для наших 11-класників, багато теплих напутніх слів сказано учням школи, а зокрема випускникам. Від імені всіх вчителів та учнів школи хочемо привітати з цим святом всіх школярів та педагогів району.Щиро бажаємо  вам міцного здоровя, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Хай для школярів знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Бажаю всім Божого благословення, щедрої долі, вірних д ... Читати далі »
Просмотров: 387 | Добавил: tata | Дата: 12.06.2014 | Комментарии (0)

Родина, родина – від батька й до сина.
В квітні в Сукачівському НВО відбулося велике родинне свято. Підготувала його класний керівник 6 класу Романенко Л.П. разом зі своїми вихованцями. На свято вони запросили не тільки мам і тат, але й бабусь, дідусів, братиків та сестричок. Тому вийшла одна велика родинна справа.
Діти говорили слова вдячності своїм найближчим людям, розділили з ними святковий коровай, співали різних пісень, виконували танцювальні композиції. В кінці свята вони вручили мамам, татам, бабусям та дідусям медалі : «Найкращий дідусь», «Найкращій бабусі», «Улюбленій матусі», «Найкращому татусю та подарунки, зроблені своїми руками. В кінці свята батьки подякували дітям за чудовий концерт та подарували їм солодкий подарунок – великий, красивий торт.
Були задоволені як батьки так і діти. Свято ще більше наблизило один до одного і так найрідніших людей.

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 478 | Добавил: patata | Дата: 15.04.2014 | Комментарии (0)

6 березня в Сукачівському НВО відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів та замісників з виховної роботи на тему "Організація профорієнтаційної роботи в умовах профільного навчання". Відповідальною за проведення семінару була педагог-організатор Безнощенко Л.О., яка і представила систему роботи Сукачівського НВО по даній тематиці. Потім психолог школи Лич Н.В. провела з педагогами заняття з елементами тренінгу "Організація профорієнтаційної роботи в позакласний час"
потім слово мала відповідальна за профорієнтаційну роботу в районі Правдива О.А. Вона розказала про семінар, який проводився в м.Біла Церква по даній темі. Наголосила, що робота в цьому напрямку посилюється і зачитала резолюцію, яка була прийнята в КОІПОПК. Виступ головного спеціаліста з надання соціальних послуг районного центра зайнятості Твардовської Л.М. продовжила тему семінару.
Як підсумок, виступила команда КВК Сукачівського НВО "Вітаміни". Вони показали прикла ... Читати далі »

Просмотров: 490 | Добавил: patata | Дата: 12.03.2014 | Комментарии (0)

20 лютого в Сукачівському НВО відбувся семінар-практикум для вихователів ГПД ЗНЗ району, присвячений святкуванню 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка. Вихователь Руденко Г.М. представила гостям виховний захід на тему «Шевченко – великий син України». Діти декламували вірші великого Кобзаря,презентували свої малюнки до прочитаних творів Т.Шевченка. Проводилася робота в групах, зокрема, діти грали в гру «Склади картинку», завдання якої полягало в тому,щоб з репродукцій шевченківських творів, розрізаних на рівні квадрати, скласти картину і визначити її назву. Діти із цікавістю брали участь у літературній вікторині «З якого твору». Звучали українські народні пісні, пісні про Україну, інсценізували уривки з дитинства малого Тараса. Як підсумок, діти «плели вінок пам’яті» Т.Г.Шевченку.
Багато нового та цікавого діти дізналися з цього заходу. Діти збагатили свої знання і всі залишилися задоволені.
Просмотров: 479 | Добавил: patata | Дата: 21.02.2014 | Комментарии (0)

Свято любові та хорошого настрою
14 лютого в нашому НВО відбулися різні урочистості на честь свята святого Валентина. Хоч і недавно це свято ввійшло в наші шкільні традиції, та набуло вже неабиякої популярності.
Так учні 6 класу разом з класним керівником Романенко Л.П. підготували свято з різними конкурсами, вітаннями та солодким столом. Дійство відбувалося дуже жваво, весело, тому учні отримали масу задоволення та цікавих вітань.
Також на кожній перерві педагог-організатор разом з представниками учнівської ради організували різні конкурси та роздали, отримані поштою, валентинки. Після роздачі валентинок була організована дискотека, якою залишилися задоволені як менші учні, так і старші.
Життя без кохання схоже на засохле дерево, що ростте на кам’янистому грунті – стверджує індійська народна мудрість. І можливо кожне нове покоління намагається розкрити вічну таємницю кохання і так радіє йому, коли воно з’являється в їх житті
Просмотров: 471 | Добавил: patata | Дата: 18.02.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz