Сукачівське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Серпень » 20 » З Днем незалежності України!!!
10:28
З Днем незалежності України!!!

    

                                                                      

                                                                     

Дорогі наші батьки, учні, односельчани! Педагогічний колектив щиро вітає вас з нашим національним святом – Днем незалежності України.30 років тому на карті світу з'явилася нова держава – незалежна Україна. 24 серпня 1991 року Україна вибрала незалежність – ми почали власний шлях, який отримав схвалення і визнання світової спільноти. Наша країна – це широкі простори, золоті поля, калина, вишні в саду, тополі, берези в степу, родючий чорнозем, гори в хмарах, красиві швидкі ріки. Наша історія – це скрегіт козацьких шабель, стогони невільних людей на панських дворах, заграва помаранчевої революції, герої Небесної сотні...

З нагоди такого важливого свята хочеться побажати сил у боротьбі та досягнення поставленої мети. Нехай не згасає оптимізм у душах українського народу! Давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу. Сьогодні важливо одне: наша перемога, наше майбутнє! Давайте змінювати нашу Батьківщину! Нехай вона стане кращою, чистішою! І в наших душах горить невичерпний шевченківський вогонь любові до рідної землі! Слава Україні!

 Педагогічний колектив запрошує вас відвідати наші виставки, які знаходяться в приміщенні Сукачівського НВО. На них ви познайомитеся з цікавинками про нашу Україну, виберете книгу на свій смак про історію становлення нашої України, познайомитеся із ескізами вишиванок, які створили наші учні. І просто зробите фото біля тематичної фотозони, яку ми створили до ювілею незалежності нашої держави. Чекаємо вас, будемо раді допомогти і провести цікаву екскурсію!

                                       Педагогічний колектив Сукачівського НВО І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 135 | Додав: tata | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz